Consultări publice – Turburea, județul Gorj

„CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE  ȘI GOSPODĂRIRE A GUNOIULUI DE GRAJD IN COMUNA TURBUREA, JUDETUL GORJ”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare  și gospodărire a gunoiului de grajd in comuna Turburea, judetul Gorj” va fi realizat în comuna Turburea, situată în partea de sud a judetului Gorj, fiind amplasata la 20 km de orasul Filiasi, judetul Dolj, la 30 km de orasul Targu Carbunesti si la 50 km fata de orasele Targu Jiu si Craiova.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare  și gospodărire a gunoiului de grajd in comuna Turburea, judetul Gorj” a fost organizată de Primăria Turburea, în data de 06.09.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare  și gospodărire a gunoiului de grajd in comuna Turburea, judetul Gorj”  poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Turburea.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Turburea: Strada Principala nr. 96, Localitatea Turburea, Judetul Gorj, 217515, e-mail : primaria_turburea@yahoo.com , fax: 0253.472.383
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 031 433 4020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: