Consultări publice – Tîrgușor, județul Constanța

„CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE SI GOSPODARIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA TIRGUSOR, JUD. CONSTANTA”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Tirgusor, jud. Constanta” va fi realizat în comuna Tirgusor, aflată la o distanță de 85 km față de municipiul Constanța și la 17 km de orașul Hârșova.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Tirgusor, jud. Constanta” a fost organizată de Primăria Tirgusor, în data de de 26.07.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Tirgusor, jud. Constanta” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Tirgusor.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Tirgusor: Primăria Tirgusor, Comuna Tirgusor, jud. Constanţa, e-mail: primaria@primariatirgusor.ro fax: 0241874500, tel: 0241874577
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ȘI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: