Consultări publice – Șotânga, județul Dâmbovița

„CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE SI GOSPODARIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA ŞOTÂNGA, JUD. DÂMBOVIŢA”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Şotânga, jud. Dâmboviţa” va fi realizat în comuna Şotânga, jud. Dâmboviţa, amplasată în partea central-nordică a județului Dâmbovița, la o distanță de circa 9 km nord-vest față de municipiul Târgoviște – reședința de județ, și la circa 13 km sud de orașul Pucioasa, pe malul drept al Ialomiţei.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Şotânga, jud. Dâmboviţa” a fost organizată de Primăria Şotânga, în data de de 31.07.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Şotânga, jud. Dâmboviţa” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Şotânga.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Şotânga: Primăria Şotânga, Comuna Şotânga, jud. Dâmbovița, e-mail: sotanga@cjd.ro fax: 0245229207, tel: 0245229207
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ȘI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: