Consultare publică – Zorleni, județul Vaslui

CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE SI GOSPODARIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA ZORLENI, SAT POPENI, JUD. VASLUI”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Zorleni, sat Popeni, jud. Vaslui” va fi realizat în comuna Zorleni, aflată în în partea de sud a judetului Vaslui.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Zorleni, sat Popeni, jud. Vaslui” a fost organizată de Primăria Zorleni, în data de 31.07.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Zorleni, sat Popeni, jud. Vaslui” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Zorleni.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Zorleni: Primăria Zorleni, Comuna Zorleni, jud. Vaslui, e-mail: primarie@zorleni.ro, fax: 0235425000
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: