Consultare publică – Timișești – jud. Neamț

„PLATFORMA COMUNALA PENTRU DEPOZITAREA  GUNOIULUI DE GRAJD IN COMUNA TIMISESTI, JUDETUL NEAMŢ”

Obiectivul de investiţii ,”Platforma comunala pentru depozitarea  gunoiului de grajd in comuna Timişeşti, judetul Neamţ” va fi realizat în comuna Timişeşti, situată în nord-estul judeţului Neamţ, şi care se învecinează cu comunele Drăguşeni, din judeţul Suceava, Moţca şi Cristeşti din judeţul Iaşi, la est, comunele Păstrăveni, Urecheni şi Petricani la sud, oraşul Tg. Neamţ la vest şi comuna Răuceşti la nord.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii ”Platforma comunala pentru depozitarea  gunoiului de grajd in comuna Timişeşti, judetul Neamţ” a fost organizată de Primăria Timişeşti, în data de de 24.08.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii ”Platforma comunala pentru depozitarea  gunoiului de grajd in comuna Timişeşti, judetul Neamţ” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Timişeşti.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Timişeşti: Primăria Timişeşti, Comuna Timişeşti, jud. Neamţ, e-mail: primaria_timisesti@yahoo.com , tel/fax: 0233787050
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: