Consultare publică – Tiha Bârgăului, județul Bistrița Năsăud

„CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE ȘI GOSPODĂRIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA TIHA BÂRGĂULUI, JUDEȚUL BISTRIȚA NĂSĂUD”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Tiha Bârgăului, județul Bistrița Năsăud” va fi realizat în Comuna Tiha Bîrgăului, aflată în extremitatea estică a judeţului Bistriţa-Năsăud, la graniţa cu judeţul Suceava.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Tiha Bârgăului, județul Bistrița Năsăud” a fost organizată de Primăria Tiha Bârgăului, în data de 19.07.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Tiha Bârgăului, județul Bistrița Năsăud” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Tiha Bârgăului.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Tiha Bârgăului: Primăria Tiha Birgaului, Comuna Tiha Birgaului, jud. Bistrita Nasaud, e-mail: primar@primariatihabargaului.ro , fax: 0263265654
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 031 433 4020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: