Consultare publică – Tăureni, judeţul Mureş

„PLATFORMA DE DEPOZITARE ŞI MANAGEMENT AL GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA TAURENI, JUDEŢUL MUREȘ”

Obiectivul de investiţii „Platforma de depozitare şi management al gunoiului de grajd, comuna Tăureni, judeţul Mureș” va fi realizat în comuna Tăureni, situata în sud-vestul judeţului Mureş, la 16 km fata de Municipiul Targu Mures si 15 km fata de orasul Ludus.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Platforma de depozitare şi management al gunoiului de grajd, comuna Tăureni, judeţul Mureș” a fost organizată de Primăria Tăureni, în data de de 04.09.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „„Platforma de depozitare şi management al gunoiului de grajd, comuna Tăureni, judeţul Mureș” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Tăureni.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Taureni: Primăriei Taureni, comuna Taureni, jud. Mureș, e-mail: primariataureni@yahoo.com fax: 0265433712

În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 031 433 4020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: