Consultare publică – Ruginoasa, judeţul Iaşi

„PLATFORMA COMUNALA DE DEPOZITARE A GUNOIULUI DE GRAJD ÎN COMUNA RUGINOASA, JUDEŢUL IAŞI”  

Obiectivul de investiţii „Platforma comunala de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi”va fi realizat în comuna Ruginoasa, aflată în zona de nord-vest a judeţului, la 62 km faţă de municipiul Iaşi.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Platforma comunala de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi”a fost organizată de Primăria Ruginoasa, în data de de 25.09.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Platforma comunala de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Ruginoasa, judeţul Iaşi” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Ruginoasa.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Ruginoasa: Primăria Ruginoasa, Comuna Ruginoasa, jud. Iaşi, e-mail: ruginoasaprimaria@yahoo.com fax: 0232734361
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 031 433 4020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: