Consultare publică Mizil, județul Prahova

CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE ȘI GOSPODĂRIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, ÎN ORAȘUL MIZIL, JUDEȚUL PRAHOVA”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd, în orașul Mizil, județul Prahova” va fi realizat în oraşul Mizil, aflat în sud–estul judeţului Prahova, la graniţa cu judeţul Buzău.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd, în orașul Mizil, județul Prahova” a fost organizată de Primăria oraşului Mizil, în data de 22.08.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd, în orașul Mizil, județul Prahova” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei oraşului Mizil.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Mizil, tel/fax: 0244 250027/0244 251120, email: primaria@primaria-mizil.ro  
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: