Consultare publică – Luna, județul Cluj

PLATFORMA DE DEPOZITARE ŞI MANAGEMENT AL GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA LUNA, JUDEŢUL CLUJ”

Obiectivul de investiţii „Platforma de depozitare şi management al gunoiului de grajd, comuna Luna, judeţul Cluj” va fi realizat în comuna Luna, este situata in partea de sud-est a judetului Cluj, la 6 km distanta de municipiul Campia Turzii, la 20 km de municipiul reşedinţa de judeţ, Cluj-Napoca.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Platforma de depozitare şi management al gunoiului de grajd, comuna Luna, judeţul Cluj” a fost organizată de Primăria Luna, în data de 04.09.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Platforma de depozitare şi management al gunoiului de grajd, comuna Luna, judeţul Cluj” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Luna.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Luna: Primăria Luna, Comuna Luna, jud. Cluj, e-mail: primaria_luna@yahoo.com, fax: 0264326242
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: