Consultare publică – Horodnic de Sus, județul Suceava

„PLATFORMĂ DE DEPOZITARE ȘI GOSPODĂRIRE A GUNOIULUI DE GRAJD ÎN COMUNA HORODNIC DE SUS, JUDEȚUL SUCEAVA”

 

Obiectivul de investiţii „Platformă de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd în comuna Horodnic de Sus, județul Suceava” va fi realizat în comuna Horodnic de Sus, din judeţul Suceava.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Platformă de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd în comuna Horodnic de Sus, județul Suceava” a fost organizată de Primăria Horodnic de Sus, în data de 27.07.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Platformă de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd în comuna Horodnic de Sus, județul Suceava” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Horodnic de Sus.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Horodnic de Sus: Primăria Horodnic de Sus, Str. Principala, Nr. 1434, Comuna Horodnic de Sus, Jud. Suceava, e-mail: horodnicdesus@yahoo.com ,  telefon/fax:  0230 415311
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 031 433 4020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: