Consultare publică – Hoceni, judeţul Vaslui

„CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE ŞI GOSPODĂRIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA HOCENI, JUD. VASLUI”  

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Hoceni, jud. Vaslui” va fi realizat în comuna Hoceni, aflată la 49 km depărtare de municipiul Vaslui și la 25 de km  de municipiul Huși.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Hoceni, jud. Vaslui” a fost organizată de Primăria Hoceni, în data de de 12.07.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii Construirea unei platforme comunale de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Hoceni, jud. Vaslui” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Hoceni.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Hoceni: Primăria Hoceni, Comuna Hoceni, jud. Vaslui, e-mail: hoceniprimaria@yahoo.com fax: 0235485493
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 031 433 4020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: