Consultare publică – Dobrosloveni, județul Olt

„CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE SI GOSPODARIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA DOBROSLOVENI , JUD. OLT”  

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Dobrosloveni , jud. Olt” va fi realizat în comuna Dobrosloveni, aflată în partea de sud a judeţului Olt.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Dobrosloveni , jud. Olt” a fost organizată de Primăria Dobrosloveni, în data de de 29.06.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Dobrosloveni , jud. Olt” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Dobrosloveni.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Dobrosloveni: Primăria Dobrosloveni, Comuna Dobrosloveni, jud. Olt, e-mail: contact@dobrosloveni.ro fax: 0249530210, tel: 0249530022

În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: