Consultare publică – Deveselu, judeţul Olt

„CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE ŞI GOSPODĂRIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA DEVESELU, JUD. OLT”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Deveselu, jud. Olt” va fi realizat în comuna Deveselu, aflată în partea de sud a judeţului Olt, în jumătatea vestică a Câmpiei Române, la 50 km sud de Municipiul Slatina.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Deveselu, jud. Olt” a fost organizată de Primăria Deveselu, în data de de 17.07.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Deveselu, jud. Olt” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Deveselu.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Deveselu: Primăria Deveselu, Comuna Deveselu, jud. Olt, e-mail: primariadeveselu@yahoo.com fax: 0249510560
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 031 433 4020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: