Consultare publică – Dăbâca, județul Cluj

PLATFORMA DE DEPOZITARE A GUNOIULUI DE GRAJD ÎN COMUNA DĂBÂCA, JUDEŢUL CLUJ”

Obiectivul de investiţii „Platforma de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Dăbâca, judeţul Cluj” va fi realizat în comuna Dăbâca, aflată în partea central-estică a judetului Cluj.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Platforma de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Dăbâca, judeţul Cluj” a fost organizată de Primăria Dăbâca, în data de 14.06.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „„Platforma de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Dăbâca, judeţul Cluj” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Dăbâca.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Dăbâca: Primăria Dăbâca, Comuna Dăbâca, jud. Cluj, e-mail: contact@primaria-dabaca.ro , fax: 0264355973
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: