Consultare publică – Cornești, județul Cluj

PLATFORMA DE DEPOZITARE A GUNOIULUI DE GRAJD IN COMUNA CORNESTI, JUDEŢUL CLUJ”

Obiectivul de investiţii „Platforma de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Corneşti, judeţul Cluj” va fi realizat în comuna Comuna Cornești, situată în partea de nord-vest a României, în zona de nord a județului Cluj, pe stânga râului Someșul Mic.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Platforma de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Corneşti, judeţul Cluj” a fost organizată de Primăria Cornești, în data de 17.09.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Platforma de depozitare a gunoiului de grajd în comuna Corneşti, judeţul Cluj” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Cornești.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Corneşti: Primăria Corneşti, Comuna Corneşti, jud. Cluj, e-mail: primariacornesti@yahoo.com, fax: 0246235107
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

 

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: