Consultare publică – Colibași, județul Giurgiu

„CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE SI GOSPODARIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA COLIBASI, JUD. GIURGIU”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Colibaşi, jud. Giurgiu” va fi realizat în comuna Colibaşi, situata in partea de sud a judetului Giurgiu, la o distanta de 25 km de municipiul Bucuresti.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Colibaşi, jud. Giurgiu” a fost organizată de Primăria Colibaşi, în data de de 25.07.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Colibaşi, jud. Giurgiu” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Colibaşi.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Colibaşi: Primăria Colibaşi, Comuna Colibaşi, jud. Giurgiu, e-mail: clcolibasi@yahoo.com fax: 0246227111, tel: 0246227111
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: