Consultare publică – Ciceu, judeţul Harghita

„PLATFORMA DE DEPOZITARE ŞI MANAGEMENT AL GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA CICEU, JUDEŢUL HARGHITA”

Obiectivul de investiţii „Platforma de depozitare şi management al gunoiului de grajd, comuna Ciceu, judeţul Harghita” va fi realizat în comuna Ciceu, aflată la o distanţă de 7 km la nord de municipiul Miercurea Ciuc.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Platforma de depozitare şi management al gunoiului de grajd, comuna Ciceu, judeţul Harghita” a fost organizată de Primăria Ciceu, în data de 24.09.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Platforma de depozitare şi management al gunoiului de grajd, comuna Ciceu, judeţul Harghita”poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Ciceu.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Ciceu: Primăria Ciceu, Comuna Ciceu, jud. Harghita, e-mail: hivatal@csikcsicso.ro  fax: 0266379267
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 031 433 4020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: