Consultare publică – Călăţele, judeţul Cluj

„CONSTRUIREA UNEI PLATFORME DE DEPOZITARE ȘI GOSPODĂRIRE A GUNOIULUI DE GRAJD ÎN COMUNA CĂLĂȚELE, JUDEȚUL CLUJ”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd în comuna Călățele, județul Cluj” va fi realizat în comuna Călăţele, situată la 15 km de orașul Huedin și 65 km de Cluj- Napoca.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd în comuna Călățele, județul Cluj” a fost organizată de Primăria Călăţele, în data de 12.07.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme de depozitare și gospodărire a gunoiului de grajd în comuna Călățele, județul Cluj” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Călăţele.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Călăţele: Primăria comunei Călățele, localiatea Călățele, strada Principală nr. 100, jud. Cluj, e-mail: primar@primariacalatele.ro , fax: 0264352560
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 031 433 4020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: