Consultare publică – Brastavăţu, judeţul Olt

„CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE ŞI GOSPODĂRIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA BRASTAVĂŢU, JUD. OLT”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Brastavăţu, jud. Olt” va fi realizat în comuna Brastavăţu, aflată la circa 18 km nord-est de oraşul Corabia şi la circa 25 km sud de Municipiul Caracal.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Brastavăţu, jud. Olt” a fost organizată de Primăria Brastavăţu, în data de de 07.08.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd, comuna Brastavăţu, jud. Olt” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Brastavăţu.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Brastavăţu: Primăria Brastavăţu, Comuna Brastavăţu , jud. Olt, e-mail: primar@primariabrastavatu.ro fax: 0249540002
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 031 433 4020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: