Consultare publică – Alexandru Vlahuță, județul Vaslui

CONSTRUIREA UNEI PLATFORME COMUNALE DE DEPOZITARE SI GOSPODARIRE A GUNOIULUI DE GRAJD, COMUNA ALEXANDRU VLAHUTA, JUD. VASLUI”

Obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Alexandru Vlahuta, jud. Vaslui” va fi realizat în comuna Alexandru Vlahuţă, aflată în în partea de vest a judetului Vaslui.

Consultarea publică pentru planul de management social şi de mediu elaborat pentru obiectivul de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Alexandru Vlahuta, jud. Vaslui” a fost organizată de Primăria Alexandru Vlahuţă, în data de 30.07.2018.

Planul de management social şi de mediu al obiectivului de investiţii „Construirea unei platforme comunale de depozitare si gospodarire a gunoiului de grajd, comuna Alexandru Vlahuta, jud. Vaslui” poate fi consultat aici şi pe pagina de internet a Primariei Alexandru Vlahuţă.

Persoanele interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării:

  • În atenţia Primăriei Alexandru Vlahuţă: Primăria Alexandru Vlahuţă, Comuna Alexandru Vlahuţă, jud. Vaslui, e-mail: primariavlahuta@yahoo.com, fax: 0235429317
  • În atenţia UMP INPC: Calea Plevnei nr. 46-48, corp E, etaj 1, cam. 10, tel: 0314334020, fax: 0214089540, email: nitrati@mmediu.ro persoana de contact, Andreea Cazacioc, specialist politici asiguratorii andreea.cazacioc@mmediu.ro

Consultați PLANUL DE MANAGEMENT SOCIAL ŞI DE MEDIU

Transmiteți un mesaj: