Lucrări de construcție pentru obiectivele de investiții „Facilități de colectare, depozitare și managementul Gunoiului de Grajd” (20/NCB/2021)

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor derulează proiectul „Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienti”- Finanţare Adiţională, proiect finanţat de Banca Mondială, şi intenţionează să utilizeze o parte din aceste fonduri pentru achiziția de Lucrări de construcție pentru obiectivele de investiții „ Facilități de colectare, depozitare și managementul Gunoiului de Grajd”.

Notă: În această perioadă, în care cu toții întâmpinăm diferite dificultăți ca urmare a epidemiei COVID-19, vă asigurăm că rămânem în continuare la dispoziția dumneavoastră, prin intermediul contactelor telefonice și/sau e-mailuri. Vom continua să vă informăm punctual despre măsurile luate, astfel încât să ne desfășurăm activitățile comune în cele mai bune condiții posibile. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru eforturile dumneavoastră de a asigura continuitatea colaborării noastre, prin transmiterea documentelor numai în format electronic. Astfel, ne vom atinge obiectivele, protejând în același timp și sănătatea tuturor celor implicați.

Rezultatele licitaţiei Rezultatele licitatiei_20.NCB.2021

Publicate astăzi, 12 august 2022

Descărcați documentul:

Invitație de Participare la Licitație_20_NCB_2021

Publicat astăzi, 22 decembrie 2021