Lucrări de construcție pentru obiectivele de investiții „Facilități de colectare, depozitare și managementul Gunoiului de Grajd” (16/NCB/2020)

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor derulează proiectul „Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienţi”- Finanţare Adiţională, proiect finanţat de Banca Mondială, şi intenţionează să utilizeze o parte din aceste fonduri pentru achiziția de Lucrări de construcție pentru obiectivele de investiții „ Facilități de colectare, depozitare și managementul Gunoiului de Grajd” (grupate în 8 Loturi).

Notă: În această perioadă, în care cu toții întâmpinăm diferite dificultăți ca urmare a epidemiei COVID-19, vă asigurăm că rămânem în continuare la dispoziția dumneavoastră, prin intermediul contactelor telefonice și/sau e-mailuri. Vom continua să vă informăm punctual despre măsurile luate, astfel încât să ne desfășurăm activitățile comune în cele mai bune condiții posibile. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru eforturile dumneavoastră de a asigura continuitatea colaborării noastre, prin transmiterea documentelor numai în format electronic. Astfel, ne vom atinge obiectivele, protejând în același timp și sănătatea tuturor celor implicați.

Rezultatele licitaţiei: Publicare rezultate 16.NCB.2020
Publicat astăzi, 15 aprilie 2021

Data limită de depunere a ofertelor se modifică și devine: 10 decembrie 2020.
Publicat astăzi, 27 noiembrie 2020

Data limită de depunere a ofertelor se modifică și devine: 03 decembrie 2020.
Publicat astăzi, 11 noiembrie 2020

Descărcaţi documentul: Invitație de Participare la Licitație_16.NCB.2020
Publicat astăzi, 26 octombrie 2020